Una vegada més i per gaudir de l’egiptologia esperem retrobar-nos tots a Els dilluns de la Societat.

Les sessions es portaran a terme de 19:30h a 20:30h al Saló de Plens de la Seu del Districte de l’Eixample. C/ d’Aragó, 311 (cantonada Bruc, al costat mateix de la Societat).

PROGRAMA
2on trimestre de 2017

 

ABRIL

Dia 24  “L’aixovar de la tomba de Sennedjem”, a càrrec de la Dra. Maite Mascort Roca, vicepresidenta de la Societat Catalana d’Egiptologia (aquesta xerrada passarà a realitzar-se a la nostra Seu del carrer d’Aragó 305, entresol).

 

MAIG

Dia 8   “Iconografia de la infància a l’antic Egipte; segona part”, a càrrec del Sr. Alfredo Gil Sánchez, metge i soci de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 15 “Los canales de la vida” comunicació presentada en el V Congreso Ibérico de Egiptología, a càrrec del seu autor Sr. Fernando Estrada Laza, arquitecte i professor de civilització egípcia.

Dia 22  “La danza en Egipto (VI)”, a càrrec de la Sra. Roser Maeso i amb escenificació a càrrec de la Sra. Asunción Saez.

Dia 29   “Aegypto capta: Egipte en època romana”, a càrrec de la Dra. Núria Castellano Solé, membre de la Junta de la Societat Catalana d’Egiptologia. Aquesta xarrada es farà a la nostra Seu del carrer d’Aragó 305, entresol.

 

JUNY

Dia 5   Segona Pasqua.

Dia 12  “L’or d’Egipte”, a càrrec de la Sra. Glòria Aparicio Moya, psicòloga-psicoanalista i sòcia de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 19  Festa de Fi de Curs, a la seu de la nostra Societat a les 19 hores.

Descarrega el programa en PDF

 

Share

About Author

Jaume Vivó