Una vegada més i per gaudir de l’egiptologia esperem retrobar-nos tots a Els dilluns de la Societat.

Sessions gratuïtes, obertes a totes les persones interessades.

Les sessions es portaran a terme de 19:30h a 20:30h a la nostra Seu del  C/ d’Aragó, 305, entresol – 08009 Barcelona.

 

PROGRAMA
1r trimestre de 2019

 

GENER

Dia 7 Sessió informativa sobre el Viatge a Egipte que organitzarà la SCE de l’1 al 13 de març, a càrrec del Srs. Pere Simó i Jaume Vivó, membres de la Junta de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 14   No hi ha sessió.

Dia 21   “Tueris-Oxirrinc”, a càrrec de la Dra. Maite Mascort, vicepresidenta de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 28   “Exposicions d’Egipte a Barcelona. Algunes consideracions”, a càrrec de la Sra. Roser Maeso, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

 

FEBRER

Dia 4  “Las paletas predinásticas”, a càrrec del Sr. Paulino Amat, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 11  “Amanirenas la reina meroítica que va desafiar a Roma”, a càrrec del Sr. Santiago Borrell, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 18  “Aproximació a l’arquitectura a l’antic Egipte: els materials, les eines, els documents, els arquitectes”, a càrrec de la Dra. Mercè Gaya”, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 25  “La Biografia de William Matthew Flinders Petrie, (2a part): Flinders i Hilda”, a càrrec de la Sra. Imma Panyella, membre de la Junta de la Societat Catalana d’Egiptologia.

 

MARÇ

Dia 4  “Set, el gran”, a càrrec del Sr. Josep Malo, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

 

Dia 11  “Bes, evolució iconogràfica i origen dels nans a la cort faraònica”, a càrrec del Sr. Xavier Pagador, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 18  “Resultats de la campanya d’excavacions de 2019 (I)”, a càrrec dels membres de la Missió Arqueològica d’Oxirrinc.

Dia 25  “Resultats de la campanya d’excavacions de 2019 (II)”, a càrrec dels membres de la Missió Arqueològica d’Oxirrinc.

 

Descarrega el programa en PDF

 

Share

About Author

Jaume Vivó