Una vegada més i per gaudir de l’egiptologia esperem retrobar-nos tots a Els dilluns de la Societat.

Sessions gratuïtes, obertes a totes les persones interessades.

Les sessions es portaran a terme de 19:30h a 20:30h al Saló de Plens de la Seu del Districte de l’Eixample. C/ d’Aragó, 311 (cantonada Bruc, al costat mateix de la Societat).

PROGRAMA
4rt trimestre de 2017

 

OCTUBRE

Dia 23   “El regne de Meroe i l’Egipte Ptolemaic durant els segles III i II a.C.”, a càrrec del Sr. Santiago Borrell, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 30   “La tomba de Hetepheres”, a càrrec de la Dra. Irene Cordón, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

 

NOVEMBRE

Dia 6   “Aegypto capta: Egipte en època romana (II)”, a càrrec de la Dra. Núria Castellano, membre de la Junta de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 13 “El lleó a l’antic Egipte”, a càrrec de la Sra. Mireaia Cerezo, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 20  “La danza en Egipto (VI)”, a càrrec de la Sra. Roser Maeso, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia. IMPORTANT: Aquesta sessió se celebrarà a la nostra seu del carrer d’Aragó 305, entresòl.

Dia 27   “Història de la momificació a l’antic Egipte (I part), Predinàstic i Imperi Antic”, a càrrec del Sr. Alfredo Gil, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

 

DESEMBRE

Dia 4  “El trabajo del vidrio durante el Reino Nuevo”, a càrrec del Sr. Enric Bondia, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 11  “La Biblioteca d’Alexandria”, a càrrec de la Sra. Imma Panyella, membre de la Junta de la Societat Catalana d’Egiptologia. IMPORTANT: Aquesta sessió se celebrarà a la nostra seu del carrer d’Aragó 305, entresòl.

Dia 18  Festa de Nadal, a la seu de la nostra Societat a les 19 hores.

Descarrega el programa en PDF

 

Share

About Author

Jaume Vivó