Una vegada més i per gaudir de l’egiptologia esperem retrobar-nos tots a Els dilluns de la Societat.

Sessions gratuïtes, obertes a totes les persones interessades.

Les sessions es portaran a terme de 19:30h a 20:30h al Saló de Plens de la Seu del Districte de l’Eixample. C/ d’Aragó, 311 (cantonada Bruc, al costat mateix de la Societat).

PROGRAMA
1rt trimestre de 2018

 

GENER

Dia 15   “L’urbanisme en època grecorromana”, a càrrec de la Dra. Núria Castellano, membre de Junta de Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 22   “L’Egipte cristià”, a càrrec de la Dra. Maite Mascort, Vicepresidenta de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 29   “La danza en Egipto (VII)”, a càrrec de la Sra. Roser Maeso, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

 

FEBRER

Dia 5   “Etimologías de Egipto”, a càrrec del Sr. Virgilio Ortega, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 12 “La formació de l’estat faraònic”, a càrrec del Sr. Andrés Ayén, membre de la Junta de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 19  “De Morgan i el tresor de Daixur”, a càrrec de la Dra. Irene Cordón, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 26   No hi ha sessió.

 

MARÇ

Dia 5  “Tertúlia literària, sobre el llibre de Gilles Lambert, Auguste Mariette, el guardián del desierto, ed. Vergara, 1999, a càrrec de la Sra. Imma Panyella, membre de la Junta de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 12  “Història de la momificació a l’Antic Egipte, II part: l’Imperi Mitjà”, a càrrec del Sr. Alfredo Gil, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia “19  “La mastaba de Nefermaat y Atet. Meidum”, a càrrec del Sr. Fernando Estrada, Professor d’Art i Civilització egipcis.

Descarrega el programa en PDF

 

Share

About Author

Jaume Vivó