Una vegada més i per gaudir de l’egiptologia esperem retrobar-nos tots a Els dilluns de la Societat.

Sessions gratuïtes, obertes a totes les persones interessades.

Les sessions es portaran a terme de 19:30h a 20:30h al Saló de Plens de la Seu del Districte de l’Eixample. C/ d’Aragó, 311 (cantonada Bruc, al costat mateix de la Societat).

PROGRAMA
4rt trimestre de 2018

 

NOVEMBRE

 


Dia 19  Conferència: “El supervisor nubio, su familia y los que ocuparon la tumba después. Seis campañas de excavaciones en la TT 209”, a càrrec del Dr. Miguel Ángel Molinero Polo, director del Proyecto dos cero nueve, Misión Arqueológica de la Universidad de La Laguna para la restauración de la TT 209, Luxor, Egipto. Aquest acte tindrà lloc a l’aula 105 de la Universitat de Barcelona (pl. Universitat) a les 20 hores.


Dia 26  “Evidència forense dels tatuatges a l’antic Egipte”, a càrrec del Sr. Alfredo Gil, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

 

DESEMBRE

Dia 3  “Antínous, l’últim déu del panteó egipci”, a càrrec del Sr. Xavier Pagador, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 10  “Biografia de William Mathew Flinders Petrie, a partir del llibre de Margaret S. Drower, F. Petrie, A Life in Archaeology, I. W. Press, 1995, a càrrec de la Sra. Imma Panyella, membre de la Junta de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 17  Festa de Nadal, a la seu de la nostra Societat a les 19 hores.

 

Descarrega el programa en PDF

 

Share

About Author

Jaume Vivó