Xerrades egiptològiques — 01 gener 2017

 

Una vegada més i per gaudir de l’egiptologia esperem retrobar-nos tots a Els dilluns de la Societat.

Les sessions es portaran a terme de 19:30h a 20:30h al Saló de Plens de la Seu del Districte de l’Eixample. C/ d’Aragó, 311 (cantonada Bruc, al costat mateix de la Societat).

PROGRAMA
2on trimestre de 2017

 

ABRIL

Dia 24  “L’aixovar de la tomba de Sennedjem”, a càrrec de la Dra. Maite Mascort Roca, vicepresidenta de la Societat Catalana d’Egiptologia (aquesta xerrada passarà a realitzar-se a la nostra Seu del carrer d’Aragó 305, entresol).

 

 

MAIG

Dia 8   “Iconografia de la infància a l’antic Egipte; segona part”, a càrrec del Sr. Alfredo Gil Sánchez, metge i soci de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 15   “Aegypto capta: Egipte en època romana”, a càrrec de la Dra. Núria Castellano Solé, membre de la Junta de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 22  “La danza en Egipto (VI)”, a càrrec de la Sra. Roser Maeso i amb escenificació a càrrec de la Sra. Asunción Saez.

Dia 29 “Los canales de la vida” comunicació presentada en el V Congreso Ibérico de Egiptología, a càrrec del seu autor Sr. Fernando Estrada Laza, arquitecte i professor de civilització egípcia.

 

JUNY

Dia 5   Segona Pasqua.

Dia 12  “L’or d’Egipte”, a càrrec de la Sra. Glòria Aparicio Moya, psicòloga-psicoanalista i sòcia de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 19  “La danza en Egipto (V)”, a càrrec de la Sra. Roser Maeso.

Dia 27  Festa de Fi de Curs, a la seu de la nostra Societat a les 19 hores.

Descarrega el programa en PDF

 

Notícies relacionades

Els dilluns a la SCE

Els dilluns a la SCE

gener 01, 2017
Antics dilluns de la SCE

Antics dilluns de la SCE

setembre 10, 2015
Jornades de vídeo

Jornades de vídeo

maig 05, 2013

Share

About Author

Jaume Vivó