General — 19 desembre 2018

Una vegada més i per gaudir de l’egiptologia esperem retrobar-nos tots a Els dilluns de la Societat.

Sessions gratuïtes, obertes a totes les persones interessades.

Les sessions es portaran a terme de 19:30h a 20:30h a la nostra Seu del  C/ d’Aragó, 305, entresol – 08009 Barcelona.

 

2on trimestre de 2019

 

ABRIL

Dia 29 “Les set vides d’Eduard Toda”, projecció audiovisual (DVD) a càrrec del Dr. Josep Padró, president de la Societat Catalana d’Egiptologia.

 

MAIG

Dia 6  “Rere les petjades de Toda. Els orígens de l’Egiptologia”, projecció audiovisual (DVD) a càrrec del Dr. Josep Padró, president de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 13 “Resultats de la campanya d’excavacions de 2019 (I)”, a càrrec dels membres de la Missió Arqueològica d’Oxirrinc, que tindrà lloc a la Universitat de Barcelona (pl. Universitat).

Dia 20 “Resultats de la campanya d’excavacions de 2019 (II)”, a càrrec dels membres de la Missió Arqueològica d’Oxirrinc, que tindrà lloc a la Universitat de Barcelona (pl. Universitat).

Dia 27 “El treball de la fusta a l’antic Egipte”, a càrrec de la Sra. Glòria Aparicio, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

 

JUNY

Dia 3  “La momificació al Segon Període Intermediari: les mòmies reials procedents de DB 320”, a càrrec del Sr. Alfredo Gil, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia, que tindrà lloc al Saló de Plens de la seu del Districte de l’Eixample, C/ d’Aragó, 311 (cantonada Bruc, al costat mateix de la Societat).

Dia 10 No hi ha sessió. Segona Pasqua.

Dia 17 Assemblea General i Festa Fi de Curs, a la seu de la nostra Societat a les 19 hores.

 

Descarrega el programa en PDF

 

Share

About Author

Jaume Vivó