Destacats Qui som — 05 juny 2013

La Societat Catalana d’Egiptologia (SCE) realitza de manera periòdica viatges arqueològics a Egipte, per a visitar les excavacions d’Oxirrinc a l’Egipte Mitjà (El Bahnasa, Minia), en les quals hi participa de manera molt activa la nostra Societat.

Procurem a més, visitar tots aquells llocs que estan fora de les rutes turístiques típiques i que normalment són de difícil accés pel mateix motiu, donant als nostres viatges un caràcter arqueològic que ens ofereix la possibilitat d’apropar-nos de manera més intima i particular a la cultura de l’antic Egipte.

Veure viatges arqueològics realitzats.

 

Viatge Egipte 2015

El Caire, Guiza, Saqqara, Oxirrinc, Luxor, El Kab, Edfu, Bubastis, Tanis, etc.
del 12 al 22 de març de 2015

Excavacions a Oxirrinc
ITINERARI INDICATIU:
1er dia (dijous 12/03) BARCELONA / EL CAIRE: Vol regular d’Egyptair. Arribada, tràmits de passaports i visats, trasllat a l’hotel i allotjament.

2on dia (divendres 13/03) EL CAIRE / SAQQARA / EL CAIRE: Esmorzar i sortida per carretera fins a la zona arqueològica de Saqqara per passar-hi tot el dia. Visita del Complex funerari de Djesert, la piràmide de Teti, les mastabes de Ty, Mereruka, Ptahhotep, etc. i el Serapeu. Visita al Museu Imhotep. Retorn a El Caire, sopar i allotjament.

3er dia (dissabte 14/03) EL CAIRE / OXIRRINC / EL CAIRE: Esmorzar i sortida molt d’hora al matí per dirigir-nos per la carretera del desert a El Bahnasa. Arribada i visita del jaciment arqueològic d’Oxirrinc, on els nostres companys, els membres de la Missió Arqueològica ens explicaran els darrers descobriments en les diferents zones excavades. Dinar de pic-nic a la casa de la Missió. Després, retornarem a El Caire pel mateix camí. Arribada, sopar i allotjament.

4rt dia (diumenge 15/03) EL CAIRE / LUXOR: Esmorzar i sortida per visitar el Museu Egipci d’El Caire. Dinar i visita a la necròpolis de Guiza per realitzar la visita a les piràmides, el temple Baix de Quefrè i l’Esfinx. Visita de les tombes de Qar i Idu. A l’hora convinguda trasllat a l’estació de ferrocarril per agafar el tren llitera (compartiments dobles) amb destí a Luxor. Sopar i nit al tren.

5è dia (dilluns 16/03) LUXOR: Esmorzar i trasllat a Karnak per visitar el recinte del Gran temple d’Amon i el Museu a l’aire lliure. Dinar. A la tarda visita al Temple de Luxor. Temps lliure fins a l’hora de sopar. Sopar i allotjament.

6è dia (dimarts 17/03) LUXOR: Esmorzar i trasllat a la riba occidental per visitar les tombes dels reis a la Vall occidental i oriental. Dinar. A la tarda visita al Temple de Ramesses III a Medinet Habu. Retorn a Luxor, sopar i allotjament.

7è dia (dimecres 18/03) LUXOR / EL KAB / EDFU / LUXOR: Esmorzar i trasllat per carretera fins a El Kab. Visita de les tombes de Paheri, Setau, Reneni i Ahmose. Visita del temple d’Amenhotep III, la capella de Tot i el temple ptolemaic dedicat a Nekhbet. A continuació seguirem la ruta fins a Edfu per visitar el temple ptolemaic dedicat al déu Horus. Dinar de pic-nic. Tornada a Luxor, sopar i allotjament.

8è dia (dijous 19/03) LUXOR / EL CAIRE: Esmorzar i trasllat a la riba occidental per visitar les tombes de Deir el Medina, el temple Ptolemaic, les tombes de Xeic Abd el-Gurna i després de dinar el temple de Hatxepsut a Deir el Bahari. De camí de retorn a Luxor pararem per veure els colossos de Memnón. Temps lliure fins a l’hora d’anar a l’estació per agafar el tren/llitera nocturn amb destí El Caire. Allotjament en compartiments dobles.

9è dia (divendres 20/03) EL CAIRE: Esmorzar i arribada a El Caire (Guiza). Trasllat a l’hotel. Dia lliure a El Caire.

10è dia (dissabte 21/03) EL CAIRE / BUBASTIS / TANIS / EL CAIRE: Esmorzar i sortida per carretera fins a Bubastis i Tanis al Delta oriental del Nil, per visitar les restes arqueològiques. Dinar de picnic. Retorn a El Caire i resta del dia lliure, sopar i allotjament.

11è dia (diumenge 22/03) EL CAIRE / BARCELONA: Esmorzar i a l’hora prevista trasllat a l’aeroport per agafar el vol internacional de tornada a Barcelona.

 

EL VIATGE INCLOU:

 • Vols internacionals Barcelona/El Caire i El Caire/ Barcelona amb Egyptair.Tasses d’aeroport.Autocar amb aire condicionat per tots els desplaçaments.
 • Tren llitera nocturn (compartiments dobles) El Caire/Luxor i Luxor/El Caire.
 • Tots els trasllats a les zones arqueològiques mencionades en el programa.
 • Les entrades als jaciments i monuments arqueològics esmentats en el programa.
 • Guia oficial de parla espanyola en les visites.
 • Hotels previstos o similars. Sofitel Sphinx a El Caire, Etap Mercure a Luxor.
 • Pensió completa tots els dies.
 • Begudes durant tot el recorregut.
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
 • Trasllats per carretera en combois privats.
 • Propines comunes de tot el grup (menys el guia que es recollirà l’últim dia).

EL VIATGE NO INCLOU:

 • Visat d’entrada al país (10€ aprox.).
 • Begudes en els dinars i sopars als hotels.
 • Extres personals.

 

Demana més informació

 

Share

About Author

Jaume Vivó