Destacats Notícies SCE — 10 gener 2015

La SCE prepara un viatge a Egipte del 12 al 22 de març obert a tothom i que ens portarà a visitar, entre moltes altres coses, el jaciment arqueològic d’Oxirrinc

 

La Societat Catalana d’Egiptologia organitza un viatge a Egipte del 12 al 22 de març d’aquest any 2015, que ens portarà a visitar alguns dels escenaris més rellevants de l’antic Egipte, com el Serapeu de Memfis, obert al públic recentment, les piràmides de Guiza, el temple de Karnak, la Vall dels Reis… sense oblidar el jaciment arqueològic d’Oxirrinc, on els nostres companys, els membres de la Missió Arqueològica, ens explicaran i mostraran els darrers descobriments en les diferents zones excavades. El viatge també ens portarà a alguns indrets que no acostumen a ser tan visitats però que tenen un gran interès històric i arqueològic, com el Kab, Bubastis o Tanis.

Qualsevol persona interessada pot emprendre aquest viatge amb els membres de la Societat Catalana d’Egiptologia. El dia 19 de gener farem una reunió informativa a les 20 hores a la nostra Seu del carrer d’Aragó. (descarregar el programa del viatge en PDF).

 

 

 

Share

About Author

scolome