General Xerrades egiptològiques — 13 febrer 2024

Una vegada més i per gaudir de l’egiptologia esperem retrobar-nos tots a Els dilluns de la Societat. Les sessions, si no s’indica el contrari, es portaran a terme a ESPAI LÍNIA, carrer Girona, 52 a les 18.30 hores.

 

 

PROGRAMA
1er Trimestre de 2024
GENER

Dia 22 “Tertúlia literària”, a càrrec de la Eva María Marcos, escriptora i Dra. Núria Castellano, membre de la Missió Arqueològica d’Oxirrinc i de la Junta de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 29 “Fer-se gran a Egipte: l’edat de la vulnerabilitat”, càrrec de la Dra. Núria Castellano, membre de la Missió Arqueològica d’Oxirrinc i de la Junta de la Societat Catalana d’Egiptologia.

FEBRER

Dia 12 “Resultats de la campanya d’excavacions de 2024”, dels membres de la Missió Arqueològica d’Oxirrinc. Hora: 19 hores. Lloc: Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (pl. Universitat), aula Joan Maragall.

Dia 19 “Resultats de la campanya d’excavacions de 2024”, dels membres de la Missió Arqueològica d’Oxirrinc. Hora: 19 hores. Lloc: Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (pl. Universitat), aula Joan Maragall.

Dia 26 “Resultats de la campanya d’excavacions de 2024”, dels membres de la Missió Arqueològica d’Oxirrinc. Hora: 19 hores. Lloc: Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (pl. Universitat), aula Joan Maragall.

MARÇ

Dia 4 “La deessa granota Heket”, a càrrec de la Dra. Maite Mascort, co-directora de la Missió Arqueològica d’Oxirrinc i vicepresidenta de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 11 “El laud en Egipto”, a càrrec de la Sra. Roser Maeso, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 18 “La tomba de Meketre”, a càrrec de la Dra. Maite Mascort, co-directora de la Missió Arqueològica d’Oxirrinc i vicepresidenta de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Descarrega el fulletó de les xerrades dels Dilluns de la Societat

 

Share

About Author

Roger Noguera