General Xerrades egiptològiques — 23 març 2024

Una vegada més i per gaudir de l’egiptologia esperem retrobar-nos tots a Els dilluns de la Societat. Les sessions, si no s’indica el contrari, es portaran a terme a ESPAI LÍNIA, carrer Girona, 52 a les 18.30 hores.

 

 

PROGRAMA
2on Trimestre de 2024
ABRIL

Dia 8 “Vídeo: El llegat de l’egiptòleg”, a càrrec del sr. Josep Padró Piedrafita i presentat pel dr. Josep Padró Parcerisa, president de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 15 “Patologia respiratòria a l’antic Egipte (II)”, a càrrec del Sr. Alfredo Gil, metge i membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 22 “La tomba de Petosiris”, a càrrec de la Dra. Maite Mascort, co-directora de la Missió Arqueològica d’Oxirrinc i vicepresidenta de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 29 “Fira de llibres egiptològics”. Per celebrar Sant Jordi, a la seu de la SCE al carrer d’Aragó 305, posarem a la venda exemplars repetits de la biblioteca i volums de les col·leccions editades per la Societat. A més, el Dr. Josep Padró signarà el seu llibre La Història de Sinuhé i altres narracions de la literatura clàssica egípcia. Horari: de 16.30 a 19.30.

MAIG

Dia 6 “Alejandro Magno y la época ptolemaica”, a càrrec del Sr. Ignacio Bellosillo, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 13 “Los instrumentos musicales de viento en Egipto”, a càrrec de la Sra Roser Maeso, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 20 SEGONA PASQUA, no hi ha sessió.

Dia 27 “Relleus. La transmissió del saber a l’Antic Egipte”, a càrrec de la Sra Gloria Aparicio, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Descarrega el fulletó de les xerrades dels Dilluns de la Societat

 

Share

About Author

Roger Noguera