General Xerrades egiptològiques — 10 setembre 2019

Una vegada més i per gaudir de l’egiptologia esperem retrobar-nos tots a Els dilluns de la Societat.

Sessions gratuïtes, obertes a totes les persones interessades.

Les sessions es portaran a terme de 19:30h a 20:30h a la nostra Seu del  C/ d’Aragó, 305, entresol – 08009 Barcelona.

 

PROGRAMA
1er trimestre de 2020

 

GENER

Dia 20 Homenatge al Dr. Joan Bertran, membre i secretari de la Junta de la Societat Catalana d’Egiptologia. Aquest acte es durà a terme a la Universitat de Barcelona, a l’aula 3.4 (entrada pel carrer d’Aribau) a les 19:30 hores.

Dia 27 “La tomba de Petosiris a Tuna el-Guebel”, a càrrec de la Dra. Maite Mascort, vicepresidenta de la Societat Catalana d’Egiptologia. Lloc: Saló de Plens de la Seu del Districte de l’Eixample, c/. d’Aragó 311 (al costat de la Societat).


 

FEBRER

Dia 3  “Umm el-Qaab: la revelación de los orígenes”, a càrrec de la Sra. Christiane Maquet, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 10 “Records del viatge a Egipte 2019” (segona part).

Dia 17  “Alguns aspectes de la farmàcia a l’antic Egipte”, a càrrec de la Dra. Mercè Gaya, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 24  “La importància de les biblioteques d’Egiptologia”, a càrrec del Dr. Josep Padró, president de la Societat Catalana d’Egiptologia. Lloc: Saló de Plens de la Seu del Districte de l’Eixample, c/. d’Aragó 311 (al costat de la Societat).


 

MARÇ

Dia 2  Fira de llibres antics i curiosos d’Egiptologia, al local de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 9  “La verola a Egipte: la mòmia de Ramesses V”, a càrrec del Sr. Alfredo Gil, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia. Lloc: Saló de Plens de la Seu del Districte de l’Eixample, c/. d’Aragó 311 (al costat de la Societat).

Dia 16  “La danza en Egipto (X)”, a càrrec de la Sra. Roser Maeso, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.
 

Descarrega el programa en PDF

 
 

Share

About Author

Jaume Vivó