General Xerrades egiptològiques — 06 gener 2021

Una vegada més i per gaudir de l’egiptologia esperem retrobar-nos tots a Els dilluns de la Societat. Degut a la situació excepcional provocada per la pandèmia de la COVID-19, les sessions es realitzaran online.

Els dilluns a les 19.30h penjarem a la nostra web www.egiptologia.cat l’enllaç a la xerrada corresponent.

PROGRAMA
1er Trimestre de 2021
GENER

Dia 18 “Ptah. Un déu creador”, a càrrec de la DRA. MAITE MASCORT, co-directora de la Missió Arqueològica d’Oxirrinc i vicepresidenta de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 25 “El ajuar funerario de Hetepheres”, a càrrec de la DRA. ESTHER PONS, co-directora de la Missió Arqueològica d’Oxirrinc i conservadora del Departamento de Egiptología del Museo Arqueológico Nacional.

FEBRER

Dia 1 “Joieria a l’antic Egipte (II)”, a càrrec del SR. JOSEP MARIA PERIS, col·laborador de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 8 “El arte de una leyenda infinita: Tutankhamon”, a càrrec de la DRA. INMACULADA VIVAS, professora del Departamento de Historia del Arte, Universidad Nacional de Educación a Distancia i membre del C2 Project. Royal Cache Wadi Survey.

Dia 15 “El misterio de los gobernantes extranjeros. El Reino Hykso, Avaris y el Segundo Periodo Intermedio”, a càrrec del SR. ANTONIO F. MUÑOZ, membre del C2 Project. Royal Cache Wadi Survey.

Dia 22 “El luxe a la cort dels Ptolomeus”, càrrec del SR. XAVIER PAGADOR, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

MARÇ

Dia 1 “Sham el-Nessim”, a càrrec de la SRA. ROSER MAESO, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 8 “Dones divines a l’antic Egipte”, a càrrec de la DRA. NÚRIA CASTELLANO, membre de la Junta de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 15 “La tumba de Ramose”, a càrrec de la SRA. CHRISTIANE MAQUET, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Share

About Author

Roger Noguera