General Xerrades egiptològiques — 02 gener 2022

Una vegada més i per gaudir de l’egiptologia esperem retrobar-nos tots a Els dilluns de la Societat. Totes les sessions, si no s’indica el contrari, es portaran a terme a RONDA BARCELONA (Carrer Consell de Cent, 382) a les 19.30 hores.

Inaugurem aquest primer trimestre amb dues sessions dedicades a la Campanya d’excavacions de 2021 a Oxirrinc.

PROGRAMA
1er Trimestre de 2022
GENER

Dia 17 “Resultats de la campanya d’excavacions de 2021”, a càrrec dels membres de la Missió Arqueològica d’Oxirrinc. Lloc i hora: aula 107 de l’edifici Històric de la Universitat de Barcelona (pl. Universitat) a les 19:30 hores.
Dia 24 “Resultats de la campanya d’excavacions de 2021”, a càrrec dels membres de la Missió Arqueològica d’Oxirrinc. Lloc i hora: aula 107 de l’edifici Històric de la Universitat de Barcelona (pl. Universitat) a les 19:30 hores.
Dia 31 “Soleb (I)”, a càrrec del Sr. ENRIC BONDIA, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

FEBRER

Dia 7 “Soleb (II)”, a càrrec del Sr. ENRIC BONDIA, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.
Dia 14 “Meroe segle I aC: l’inici d’una saga de reines governants”, a càrrec del Sr. SANTIAGO BORRELL, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.
Dia 21 “Les mòmies d`Amenhotep I i de la seva Gran Esposa Reial Ahmose Meryt-Amon”, a càrrec del Sr. ALFREDO GIL, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.
Dia 28 “L’esclavitud a l’Egipte faraònic”, a càrrec de la Sra. SUSANA SOLER, investigadora del IPOA de la UB i membre de la Missió Arqueològica d’Oxirrinc.

MARÇ

Dia 7 “La pedra a Egipte”, a càrrec de la Sra. GLÒRIA APARICIO, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.
Dia 14 “Sant Antoni Abat d’Egipte”, a càrrec de la Dra. CONCEPCIÓ PIEDRAFITA, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.
Dia 21 “Danza Tanoura”, a càrrec de la Sra. ROSER MAESO, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.
Dia 28 “Sham El-Nessim”, a càrrec de la Sra. ROSER MAESO, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

ABRIL

Dia 4 “Les propietats medicinals del material vegetal trobat a la tomba de Tutankhamon”, a càrrec de la Dra. MERCÈ GAYA, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Share

About Author

Roger Noguera