General Xerrades egiptològiques — 29 gener 2023

Una vegada més i per gaudir de l’egiptologia esperem retrobar-nos tots a Els dilluns de la Societat. Totes les sessions, si no s’indica el contrari, es portaran a terme a RONDA BARCELONA (Carrer Consell de Cent, 382) a les 19.30 hores.

 
 
 
PROGRAMA
1er Trimestre de 2023
GENER

Dia 23 “L’esclavitud a l’Egipte faraònic”, a càrrec de la Sra. Susana Soler, investigadora de l’IPOA de la UB i membre de la Missió Arqueològica d’Oxirrinc.

Dia 30 (ONLINE) “Las prácticas religiosas en Karanis”, a càrrec de la Dra. Iria Souto, professora contratada postdoc Margarita Salas a la Universidade de Vigo.

FEBRER

Dia 6 “Els sacrificis humans a l’Antic Egipte”, a càrrec de la Dra. Núria Castellano, membre de la Missió Arqueològica d’Oxirrinc i de la Junta de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 13 “L’empremta femenina a l’Antic Egipte”, a càrrec de la Dra. Maite Mascort, co-directora de la Missió Arqueològica d’Oxirrinc i vicepresidenta de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 20 “Resultats de la campanya d’excavacions de 2022”, a càrrec dels membres de la Missió Arqueològica d’Oxirrinc. Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (pl. Universitat), aula a determinar.

Dia 27 “Resultats de la campanya d’excavacions de 2022”, a càrrec dels membres de la Missió Arqueològica d’Oxirrinc. Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (pl. Universitat), aula a determinar.

MARÇ

Dia 6 “Tertúlia literària”, a càrrec de la Sra. Mònica Gutiérrez, autora del llibre La librería del señor Livingstone.

Dia 13 “La legitimitat del rei d’Egipte”, a càrrec de la Dra. Mercè Gaya, farmacèutica i membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 20 “Amenhotep I: problemàtica sobre la identificació de la seva tomba”, a càrrec de la Dra. Margarida Redondo, epigrafista al Pabasa Tomb Project i membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 27 “El arpa en Egipto (II)”, a càrrec de la Sra. Roser Maeso, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

 

Share

About Author

Roger Noguera