General Xerrades egiptològiques — 31 març 2023

Una vegada més i per gaudir de l’egiptologia esperem retrobar-nos tots a Els dilluns de la Societat. ATENCIÓ! Canviem l’horari i el lloc on farem les xerrades. Totes les sessions, si no s’indica el contrari, es portaran a terme a ESPAI LÍNIA, carrer Girona, 52 (entre Diputació i Gran Via) de 18.30 a 19:30 hores.

 

PROGRAMA
2on Trimestre de 2023
ABRIL

Dia 17 “Les festivitats religioses a l’antic Egipte”, a càrrec de la Dra. Núria Castellano, membre de la junta de la Societat Catalana d’Egiptologia i membre de la Missió Arqueològica d’Oxirrinc.

Dia 24 “L’antic Egipte, descobridors, arqueòlegs i egiptòlegs”, a càrrec del Sr. Ignacio Bellosillo, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

MAIG

Dia 8 “La poliomielitis a l’antic Egipte”, a càrrec del Sr. Alfredo Gil, metge i membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 15 “Fashion o moda, glòria d’Egipte”, a càrrec de la Sra. Glòria Aparicio, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 22 “Ushebtis, sirvientes para la eternidad”, a càrrec del Sr. Enric Bondia, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 29 “El arpa en Egipto (III)”, a càrrec de la Sra. Roser Maeso, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

JUNY

Dia 5 No hi ha sessió.

Dia 12 “Cleopatra Selene, última princesa ptolemaica i reina egípcia de Mauritania”, a càrrec del Sr. Xavier Pagador, membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 19 “Assemblea general i Festa d’estiu”, a les 19 hores a RONDA BARCELONA (Carrer Consell de Cent, 382).

Share

About Author

Roger Noguera