General Xerrades egiptològiques — 11 setembre 2021

En la incertesa del que ens depara aquesta nova “normalitat” i donat que el local de la nostra societat no està adaptat a les recomanacions de les autoritats sanitàries, pel quart trimestre del 2021, les xerrades dels Dilluns es faran de manera virtual. Començaran el dia 8 de novembre i els dilluns a les 19.30 penjarem a la nostra web, www.egiptologia.cat, l’enllaç de la xerrada corresponent.

PROGRAMA
4rt Trimestre de 2021
 
NOVEMBRE

Dia 8 “La Tumba de Ramsés III”, a càrrec de la DRA. ESTHER PONS, co-directora de la Missió Arqueològica d’Oxirrinc i conservadora en cap del Departamento de Egiptología del Museo Arqueológico Nacional.

Dia 15 “Dones divines a l’antic Egipte III”, a càrrec de la DRA. NÚRIA CASTELLANO, membre de la Junta de la Societat Catalana d’Egiptologia i de la Missió Arqueològica d’Oxirrinc.

Dia 22 “L’antic Egipte, paradís ornitològic”, a càrrec de la SRA. MIREIA CEREZO, col·laboradora de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Dia 29 “La mòmia de Ramsès II. Una mòmia faraònica a París”, a càrrec del SR. ALFREDO GIL, metge i membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

 
DESEMBRE

Dia 13 “Taposiris Magna, dels Ptolomeus a l’època bizantina, descobriments i transformació”, a càrrec del SR. XAVIER PAGADOR, antiquari i membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.

 

Share

About Author

Roger Noguera