Cursos — 23 juny 2015

Un curs monogràfic de tardor organitzat per la Societat Catalana d’Egiptologia s’endinsa en la vida quotidiana a l’època dels faraons

 

La vida quotidiana dels antics egipcis centra el segon monogràfic que organitza la Societat Catalana d’Egiptologia i que s’impartirà a partir de la tardor a la seu de l’entitat. El curs permet endinsar-se en el dia a dia de la gent del poble i descobrir com vivien aspectes que ens són tan propers com la família, la gastronomia o el sexe.

La formació, que anirà a càrrec dels egiptòlegs Dr. Josep Padró, catedràtic emèrit de la UB i president de l’entitat, la Dra. Irene Cordón i l’especialista Sr. Javier Uriach, es divideix en sis sessions, des del dimarts 6 d’octubre fins el dimarts 10 de novembre en horari de tarda (de les 19.30h a les 21h).

La sessió inaugural servirà per conèixer una de les piràmides menys populars de l’antic Egipte: la social, encapçalada pel faraó i seguida per sacerdots, escribes… fins arribar al poble més humil. Altres sessions del programa tractaran la maternitat, el matrimoni, la infància, els ingredients més habituals de l’alimentació, la legislació o la sexualitat.

Les places per inscriure’s al curs monogràfic ja estan obertes. Per a més informació, podeu trucar al telèfon de l’entitat (93 457 81 20) o adreçar un mail a info@egiptologia.cat

 

Share

About Author

scolome