Altres Destacats Notícies SCE — 09 juliol 2017

11 de juny de 2017. Inauguració de l’exposició Visions d’Egipte. Oxirrinc, ahir i avui.

El proper diumenge 11 de juny a les 12 h s’inaugurarà l’exposició Visions d’Egipte. Oxirrinc, ahir i avui al Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa (Carrer de Salmerón, 25, davant de la parada Vallparadís-Universitat dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya direcció Terrassa). Aquesta exposició fotogràfica mostra els treballs d’excavació duts a terme per la Missió Arqueològica d’Oxirrinc. Comptarà amb una exposició de llibres sobre Oxirrinc, la maqueta de la tomba número 1 i alguna reproducció arqueològica. La mostra romandrà oberta fins el 23 de juliol d’enguany.

Horari d’obertura de la exposició: Dimarts a Dijous de 10h a 14h i de 16h a 19h. Divendres i Diumenge de 10h a 14h. Resta de dies tancat.

 

 

Es recorda que al mateix temps podran gaudir d’una altra exposició Teixits de la Vall del Nil: Teixits coptes de Montserrat i del CDMT. Es tracta d’una mostra on hi trobareu teixits coptes (segles II-IX) que provenen de la col·lecció Roca Puig de l’Abadia de Montserrat i dels fons del CDMT. Més de quaranta fragments i dues peces d’indumentària amb sorprenents decoracions que integren l’herència de diverses cultures, des de l’Egipte faraònic als cristians egipcis passant per grecs, romans i musulmans. (2a planta).

 

 

Activitats de l’exposició Visions d’Egipte. Oxirrinc, ahir i avui

Dijous 15 de juny a les 19h, el Dr. Josep Padró impartirà la conferència “L’excavació d’Oxirrinc: visions d’ahir i avui.”

Dijous 22 de juny a les 19 h, la Dra. Maite Mascort impartirà la conferència “Troballes d’Oxirrinc: del paganisme al cristianisme.”

Diumenge 18 de juny a les 12 h, visita comentada a l’exposició Visions d’Egipte. Oxirrinc, ahir i avui i Teixits de la Vall del Nil: Teixits coptes de Montserrat i del CDMT.

Per la visita del 18 de juny cal inscripció prèvia, trucant al Tel. 93 457 81 20 o enviant un e-mail: info@egiptologia.cat. Places limitades!!

 

 

 

Share

About Author

Jaume Vivó