La Societat Catalana d’Egiptologia (SCE) realitza de manera periòdica viatges arqueològics a Egipte, per a visitar les excavacions d’Oxirrinc a l’Egipte Mitjà (El Bahnasa, Minia), en les quals hi participa de manera molt activa la nostra Societat.

Procurem a més, visitar tots aquells llocs que estan fora de les rutes turístiques típiques i que normalment són de difícil accés pel mateix motiu, donant als nostres viatges un caràcter arqueològic que ens ofereix la possibilitat d’apropar-nos de manera més intima i particular a la cultura de l’antic Egipte.

Veure viatges arqueològics realitzats.

 

Viatge Egipte 2019

El Caire, Guiza, Saqqara, Oxirrinc, Luxor (5 dies), Bubastis, Tanis, etc.
de l’ 1 al 13 de març de 2019

Excavacions a Oxirrinc
ITINERARI INDICATIU:
1er dia (01/03) BARCELONA / EL CAIRE: Vol regular d’Egyptair. Arribada, tràmits de passaports i visats, trasllat a l’hotel i allotjament.

2on dia (02/03) EL CAIRE / GUIZA / EL CAIRE: Esmorzar i trasllat en autocar a la necròpoli de Guiza per realitzar la visita a les piràmides, el temple Baix de Quefrè i l’Esfinx. Visita de les mastabes de Meresankh i Khafkhufu. Dinar i trasllat al centre d’El Caire per visitar el Museu Egipci. Sopar, trasllat a l’hotel i allotjament.

3er dia (03/03) EL CAIRE / SAQQARA / EL CAIRE: Esmorzar i sortida per carretera fins a Saqqara i visita del Complex funerari de Djesert, la piràmide d’Unas i les mastabes de Ptahhotep i Ty, el Serapeu i la tomba de Maya i Netjeruymes al Bubasteion. Visita del Museu Imhotep. Dinar. Retorn a El Caire, sopar i allotjament.

4rt dia (04/03) EL CAIRE / BUBASTIS / TANIS / EL CAIRE. Esmorzar i sortida per carretera fins a Bubastis i Tanis al Delta oriental del Nil, per visitar les restes arqueològiques. Dinar de picnic. Retorn a El Caire, sopar i allotjament.

5è dia (05/03) EL CAIRE / OXIRRINC / MINIA: Esmorzar i sortida molt d’hora pel matí per dirigir-nos per la carretera del desert a El Bahnasa. Arribada i visita del jaciment arqueològic d’Oxirrinc, on els nostres companys, els membres de la Missió Arqueològica ens explicaran els darrers descobriments en els diferents zones excavades. Dinar de pic-nic a la casa de la Missió.  Desprès, reprendrem la carretera fins a El Minia. Arribada, sopar i allotjament.

6è dia (06/03) MINIA / ABIDOS: Esmorzar i sortida en autocar a Abidos. Dia en ruta. Dinar de pic-nic. Sopar i allotjament a Abidos

7è dia (07/03) ABIDOS / LUXOR: Esmorzar. Visita del temple de Setos I, de l’Osireion i del temple de Ramesses II. Dinar en restaurant local. Continuació per carretera fins Dendera. Visita del temple d’Hathor. Finalitzada la visita seguirem fins Luxor. Arribada, sopar i allotjament.

8è dia (08/03) LUXOR: Esmorzar i trasllat a Karnak per visitar durant tot el dia el recinte del Gran temple d’Amon, Temple de Khonsu, Museu a l’aire lliure, Temple de Mut, etc. Dinar en restaurant local. Per la tarda visita continuació de la visita. Trasllat a Luxor, sopar i allotjament.

9è dia (09/03) LUXOR / TEBES OEST / LUXOR: Esmorzar. Transbordador a Tebes Oest. Visita a la Vall dels Reis (Tombes de Setos I, Ramesses VI, Tutankhamon, etc.). Trasllat a la Vall de les Reines (Tombes de Nefertari, Amonherkhopshef, Ty, Khaemuaset). Dinar en restaurant local. Per la tarda visita dels Temples de Medinet Habu (Tutmosis III/Hatshepsut, Ramesses III). Transbordador a  Luxor. Temps lliure, sopar i allotjament.

10è dia (10/03) LUXOR: Esmorzar. Visita al Temple de Luxor i l’avinguda d’Esfinxs. Dinar i visita la Museu de la Momificació i del Museu de Luxor. Resta del dia lliure. Sopar i allotjament.

11è dia (11/03) LUXOR / TEBES OEST / LUXOR: Esmorzar. Transbordador a Tebes Oest. Visita de les tombes a les diferents zones de la necròpolis tebana: Gurnet Murai (Amenhotep-Huy, Amenemonet, Amenemhab); Xeikh Abd el-Gurna (Ramose, Khaemhet, Userhet, Sennefer, Rekhmire, Menna, Nakht, etc.). Dinar en restaurant local. Trasllat a Deir el Bahari, Temple de Hatshepsut i visita a les tombes d’El-Assasif (Pabasa i Kheruef). Transbordador a  Luxor. Temps lliure, sopar i allotjament.

12è dia (12/03) LUXOR / TEBES OEST / LUXOR: Esmorzar. Transbordador a Tebes Oest. Continuació de la visita a les tombes de les diferents zones de la necròpolis tebana: Dra Abu el-Naga (Roy, Shuroy i Amenemopet); Deir el Medina (Amennakht, Nebenmaat, Khaemteri, Sennedjem, Pashedu, etc.) i del temple ptolemaic. Dinar en restaurant local. Visita del Ramesseu. Transbordador a  Luxor. Temps lliure, sopar i allotjament.

13è dia (13/03) LUXOR / EL CAIRE / BARCELONA: A l’hora prevista sortida en el vols d’Egyptair de tornada a Barcelona.

 

El Viatge inclou:

– Vol regular d’Egyptair Barcelona/El Caire i El Caire/Barcelona.
– Vol interior Luxor/El Caire.
– Taxes d’aeroport.
– Autocar amb aire condicionat per tots els desplaçaments.
– Tots els trasllats a les zones arqueològiques mencionades en el programa.
– Les entrades als jaciments i monuments arqueològics esmentats en el programa i a tots els monuments i museus oberts al públic a Luxor.
– Guía oficial de parla espanyola en les visites.
– Hotels previstos o similars. Mercure Sphinx a El Caire, Mercure a Luxor, Aton Mercure a Minia i hotel House of Life a Abidos.
– Pensió completa tots els dies.
– Aigua mineral durant tot el recorregut.
– Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
– Propines comunes de tot el grup durant tot el viatge (menys el guia que es recollirà l’últim dia).

No inclou:

– Visat d’entrada a Egipte.
– Begudes i extres personals.

Important:

– El passaport ha de tenir una vigència, com a mínim, de sis mesos abans de la sortida.
– Serà necessària una fotografia de mida carnet i una fotocòpia de la pàgina del passaport.

 

Veure viatges arqueològics realitzats.

 

Share

About Author

Jaume Vivó