Viatge a Egipte del’ 1 al 13 de març que ens portarà a visitar, entre molts altres llocs, el jaciment arqueològic d’Oxirrinc

 

La Societat Catalana d’Egiptologia organitza un viatge a Egipte de l’ 1 al 13 de març 2019 , que ens portarà a visitar alguns dels escenaris més rellevants de l’antic Egipte, com el Serapeu de Memfis, les piràmides de Guiza, Saqqara, Abidos, els temples de Karnak, la Vall dels Reis… (5 dies sencers a Luxor!) sense oblidar el jaciment arqueològic d’Oxirrinc, on els nostres companys, els membres de la Missió Arqueològica, ens explicaran i mostraran els darrers descobriments en les diferents zones excavades. El viatge també ens portarà a alguns indrets que no acostumen a ser tan visitats però que tenen un gran interès històric i arqueològic, com Bubastis o Tanis.

Qualsevol persona interessada pot emprendre aquest viatge amb els membres de la Societat Catalana d’Egiptologia. El dia 7 de gener 2019 farem una reunió informativa a les 19:30 hores a la nostra Seu del carrer d’Aragó 305, entresol. (descarregar el programa del viatge en PDF).

 

Egipte 2019

Del 1 al 13 de març

ITINERARI INDICATIU:

1er dia (01/03) BARCELONA / EL CAIRE: Vol regular d’Egyptair. Arribada, tràmits de passaports i visats, trasllat a l’hotel i allotjament.

2on dia (02/03) EL CAIRE / GUIZA / EL CAIRE: Esmorzar i trasllat en autocar a la necròpoli de Guiza per realitzar la visita a les piràmides, el temple Baix de Quefrè i l’Esfinx. Visita de les mastabes de Meresankh i Khafkhufu. Dinar i trasllat al centre d’El Caire per visitar el Museu Egipci. Sopar, trasllat a l’hotel i allotjament.

3er dia (03/03) EL CAIRE / SAQQARA / EL CAIRE: Esmorzar i sortida per carretera fins a Saqqara i visita del Complex funerari de Djesert, la piràmide d’Unas i les mastabes de Ptahhotep i Ty, el Serapeu i la tomba de Maya i Netjeruymes al Bubasteion. Visita del Museu Imhotep. Dinar. Retorn a El Caire, sopar i allotjament.

4rt dia (04/03) EL CAIRE / BUBASTIS / TANIS / EL CAIRE. Esmorzar i sortida per carretera fins a Bubastis i Tanis al Delta oriental del Nil, per visitar les restes arqueològiques. Dinar de picnic. Retorn a El Caire, sopar i allotjament.

5è dia (05/03) EL CAIRE / OXIRRINC / MINIA: Esmorzar i sortida molt d’hora pel matí per dirigir-nos per la carretera del desert a El Bahnasa. Arribada i visita del jaciment arqueològic d’Oxirrinc, on els nostres companys, els membres de la Missió Arqueològica ens explicaran els darrers descobriments en els diferents zones excavades. Dinar de pic-nic a la casa de la Missió.  Desprès, reprendrem la carretera fins a El Minia. Arribada, sopar i allotjament.

6è dia (06/03) MINIA / ABIDOS: Esmorzar i sortida en autocar a Abidos. Dia en ruta. Dinar de pic-nic. Sopar i allotjament a Abidos

7è dia (07/03) ABIDOS / LUXOR: Esmorzar. Visita del temple de Setos I, de l’Osireion i del temple de Ramesses II. Dinar en restaurant local. Continuació per carretera fins Dendera. Visita del temple d’Hathor. Finalitzada la visita seguirem fins Luxor. Arribada, sopar i allotjament.

8è dia (08/03) LUXOR: Esmorzar i trasllat a Karnak per visitar durant tot el dia el recinte del Gran temple d’Amon, Temple de Khonsu, Museu a l’aire lliure, Temple de Mut, etc. Dinar en restaurant local. Per la tarda visita continuació de la visita. Trasllat a Luxor, sopar i allotjament.

9è dia (09/03) LUXOR / TEBES OEST / LUXOR: Esmorzar. Transbordador a Tebes Oest. Visita a la Vall dels Reis (Tombes de Setos I, Ramesses VI, Tutankhamon, etc.). Trasllat a la Vall de les Reines (Tombes de Nefertari, Amonherkhopshef, Ty, Khaemuaset). Dinar en restaurant local. Per la tarda visita dels Temples de Medinet Habu (Tutmosis III/Hatshepsut, Ramesses III). Transbordador a  Luxor. Temps lliure, sopar i allotjament.

10è dia (10/03) LUXOR: Esmorzar. Visita al Temple de Luxor i l’avinguda d’Esfinxs. Dinar i visita la Museu de la Momificació i del Museu de Luxor. Resta del dia lliure. Sopar i allotjament.

11è dia (11/03) LUXOR / TEBES OEST / LUXOR: Esmorzar. Transbordador a Tebes Oest. Visita de les tombes a les diferents zones de la necròpolis tebana: Gurnet Murai (Amenhotep-Huy, Amenemonet, Amenemhab); Xeikh Abd el-Gurna (Ramose, Khaemhet, Userhet, Sennefer, Rekhmire, Menna, Nakht, etc.). Dinar en restaurant local. Trasllat a Deir el Bahari, Temple de Hatshepsut i visita a les tombes d’El-Assasif (Pabasa i Kheruef). Transbordador a  Luxor. Temps lliure, sopar i allotjament.

12è dia (12/03) LUXOR / TEBES OEST / LUXOR: Esmorzar. Transbordador a Tebes Oest. Continuació de la visita a les tombes de les diferents zones de la necròpolis tebana: Dra Abu el-Naga (Roy, Shuroy i Amenemopet); Deir el Medina (Amennakht, Nebenmaat, Khaemteri, Sennedjem, Pashedu, etc.) i del temple ptolemaic. Dinar en restaurant local. Visita del Ramesseu. Transbordador a  Luxor. Temps lliure, sopar i allotjament.

13è dia (13/03) LUXOR / EL CAIRE / BARCELONA: A l’hora prevista sortida en el vols d’Egyptair de tornada a Barcelona.

 

El Viatge inclou:

– Vol regular d’Egyptair Barcelona/El Caire i El Caire/Barcelona.
– Vol interior Luxor/El Caire.
– Taxes d’aeroport.
– Autocar amb aire condicionat per tots els desplaçaments.
– Tots els trasllats a les zones arqueològiques mencionades en el programa.
– Les entrades als jaciments i monuments arqueològics esmentats en el programa i a tots els monuments i museus oberts al públic a Luxor.
– Guia oficial de parla espanyola en les visites.
– Hotels previstos o similars. Mercure Sphinx a El Caire, Mercure a Luxor, Aton Mercure a Minia i hotel House of Life a Abidos.
– Pensió completa tots els dies.
– Aigua mineral durant tot el recorregut.
– Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
– Propines comunes de tot el grup durant tot el viatge (menys el guia que es recollirà l’últim dia).

No inclou:

– Visat d’entrada a Egipte.
– Begudes i extres personals.

Important:

– El passaport ha de tenir una vigència, com a mínim, de sis mesos abans de la sortida.
– Serà necessària una fotografia de mida carnet i una fotocòpia de la pàgina del passaport.

 

 

 

 

Share

About Author

Jaume Vivó